Melltartó & Alsónemű divat

 

A 2010-es nyár legszexibb és legdivatosabb melltartói!

Imádjuk a cipőket, a táskákat, a divatos ruhákat. De mi a helyzet a fehérneműkkel? Íme az idei nyár legdivatosabb darabjai!

 

Igyekszünk minden olyan ruhadarabunkat precízen, gondosan, az aktuális divatnak megfelelően kiválasztani, amit mások is látnak. Ilyen a cipő, a táska, a felsők, nadrágok, szoknyák, ruhák, télen pedig még a pulóver és a kabát is.

De ugye mindannyian tudjuk, hogy nem csak ezeket a ruhadarabokat hordjuk magunkon. Minden alatt ugyanis ott rejtőzik a fehérnemű, azaz a bugyi és a melltartó.

 

Fehérneműk

Melltartó+alsó

 

 

 

Alsók

 

 

Női normál alsók:

 

 

Női francia alsók:

 

 

Női tangák:

 

Fűzők,Míderek:

A fűző több évszázadon át nemcsak a nők, hanem a férfiak mindennapi ruhatárának is elengedhetetlen részét képezte. A fűző nőknél karcsúsítja a derekat, tipikusan darázsderekat formál és – az Erzsébet királynő korabeli és a viktoriánus fűzők kivételével, melyek felső szegélye egyenes és végig laposan fut el – megemeli a melleket. A férfi fűzők elsősorban egyenes tartást hivatottak adni, de kellemes mellékhatásként a pocakot is kasírozzák. Minden kornak más volt a fűződivatja, mára rengeteg különféle szabású és stílusú fűző létezik. Különféle alkalmakhoz más és más fűző illett: létezett fűző lovagláshoz,terhesség idejére, utazáshoz, bálokhoz és mindennapi viselethez.

 

Csajos_Csajok oldalmenü!Puxx
Naptár
Szavazás
Szted mék stílus hasonlít hozzás?
Barbie.girl=)
gót
cuki,bohókás
nincs stílusom
egyedi stílusom van